Membership Checkout

Membership Level change

You have selected the Sponsor Oligark membership level.

Për "Sponsor Oligark" do i ftojmë të jenë pjesë e serialit duke ardhur në studio dhe të dublojnë 1 personazh.

+ seria premierë

+ emrin te titrat në fillim të serisë

The price for membership is €300.00 now.


Account Information Already have an account? Log in here

LEAVE THIS BLANK